Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

6 IUNIE, ZIUA MONDIALĂ DE COMBATERE A CONTRAFACERII

Autor:

Data: 6 iunie 2021, 8:52

  •  
  •  
  •  

6 iunie este Ziua Mondială de Combatere a Contrafacerii, și este marcată anual încă din 1998, la inițiativa Rețelei globale de combatere a contrafacerii (GACG), cu scopul de a sensibiliza publicul cu privire la prejudiciile economice pe care contrafacerea și pirateria le aduce.

Potrivit sudiilor de specialitate din cauza prezenței contrafacerii, în România sunt 13 sectoare care pierd anual 22,5 % din vânzările directe – echivalent cu aproximativ 1,64 miliarde EUR (7,3 miliarde RON) sau cu 83 EURO (367 RON) anual pe cap de locuitor. Cele 13 sectoare studiate sunt: produse cosmetice și de îngrijire personală; îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii; articole sportive; jucării și jocuri; bijuterii și ceasuri; genți de mână și de voiaj; muzică înregistrată; băuturi alcoolice și vin; produse farmaceutice; pesticide; telefoane inteligente; baterii și anvelope.

Mărfurile susceptibile a fi contrafăcute, sunt în permanență în atenția polițiștilor prin amplele acțiuni pe care le desfășoară la nivelul întregii țări.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.