Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tinerii care vor să ajungă “hopa sus, fără avizul brațelor de muncă”, în politica din brăniştea lui Nicolae Titulescu și Mihail Kogălniceanu

Autor:

Data: 18 mai 2021, 21:19

  •  
  •  
  •  

Suntem bucuroși când vedem tineri deștepti, frumoși și fără pile în politica din brăniştea lui Nicolae Titulescu și Mihail Kogălniceanu. Peste tot îi văd, inclusiv în frumosul județ Dâmbovița, la putere și în opoziție.

Cu ei putem îndrepta situația rea, îi văd la tot pasul, au biografiile impecabile, nu i-au împins tata și mama în politică, părinții nu au fost primari, deputați, senatori, pur și simplu au câstigat selecțiile și au câștigat concursuri de împrejurări complicate. 

Altfel spus, suntem conduși de oameni cu merite deosebite și calități intelectuale fenomenale din brăniştea politicienilor de soi care nu pot dispărea cu una două și fiind atât de valoroși își lasă și “lăstarii'” să zumzăie în politica românească. Sunt atât de valoroși încât, încă din timpul în care ne ordona viețile ca primari, deputați și senatori, marii mahări au grijă să-i obișnuiască pe cei mici, evident e vorba de cei mici ai lor, din familie, fiicele și fii, cu sefia la Administrația Domeniului Statului și Ministerul Agriculturii. Ce-i drept e drept, copiii sunt și buni, dar nu pot desfășura o activitate pe propriile puteri, doar pe forța babacului și a babacei.

De mai mult de trei decenii, ne trimitem copiii, plini de revoltă, pe același drum, pentru a concura cu “copiii șefilor noștri care vor fi șefii copiilor noștri”.

Știm adevărul, dar suntem taciturni public, deoarece ,”tăcerea e de aur” și sperăm că poate al nostru va reuși în detrimentul unui NIMENI susținut pe linie politică și de familie, dar totul este deșertăciune.

Nimeni în jurul nostru, nu este de acord cu nimic din ce se întâmplă în țara asta, doar politicienii când sunt la putere, când nu mai sunt la butoane și trec în opoziție sunt critici virulenți. O șleahtă de nevertebrate  a îngenuncheat o țară și nu de ieri, de azi, a distrus viitorul acestei țări și lumea continuă să tacă și să accepte, asta pentru că și cei care vorbesc acceptă, pentru că doar vorbesc. Neputința este veche și mocnită, asteptăm să se transforme și în furie.

Până atunci suntem “bucuroși” când vedem tineri deștepți, frumoși și fără pile în politica din brăniştea lui Nicolae Titulescu și Mihail Kogălniceanu care conduc țara și județul.

Ce e brăniştea?

Potrivit DEX  este o pădure rară sau parte de pădure cu arbori bătrâni în care este interzisă tăierea lemnelor. O pădure rezervată spre păstrare.

Tinerii știu că tăticul și mămica i-au pus la păstrare în posturi înalte și că fac parte dintr-o pădure intangibilă și își văd de treabă în funcțiile unde au ajuns “hopa sus, fără avizul brațelor de muncă”, vorba lui Toma Caragiu.

Copiii “șefilor noștri” NU vor fi șefii copiilor noștri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.