Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Schimbul de gardă la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, de Ziua Europei.VIDEO

Autor:

Data: 9 mai 2021, 14:38

  •  
  •  
  •  

Schimbul de gardă la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, de Ziua Europei, 9 mai 2021, a avut loc ca în secolul al XVII-lea, realizat de străjerii gărzii Cetăţii Făgăraş.

Prezent la eveniment a fost președintele CJ, Corneliu Ștefan care a transmit un gând tuturor dâmbovițenilor. Nu au lipsit parlamentarii de Dâmbovița, consilieri județeni și autoritățile locale de la Potlogi .

La Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, celebrăm Ziua Europei, dar și ziua în care România și-a proclamat Independența.Reînviem atmosfera curții lui Constantin Brâncoveanu prin schimbarea gărzii Palatului Brâncovenesc, iar membrii Orchestrei Simfonice Muntenia vor susține un recital pentru a sărbători cele două evenimente marcante ale istoriei noastre! De asemenea, după-amiază, de la ora 17.00, în Târgoviște, v-am pregătit mult mai multe surprize în Piața Tricolorului!Vă așteptăm cu drag! La Mulți Ani, România! La Mulți Ani, Europa! La Mulți Ani, Dâmbovița!” , a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

Momentul a fost urmat de un recital susţinut de Orchestra Simfonică „Muntenia”.

Ziua Europei, sărbătoarea anuală a păcii și unității în Europa, este marcată așa cum se cuvine de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească”.

Ziua se va încheia cu o surpriză, de data aceasta în Târgoviște, în Piața Tricolorului unde va avea loc un flashmob, urmat de două momente artistice susţinute de membrii Orchestrei Simfonice „Muntenia” şi de Corala „Appassionato”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.