Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Pompierii dâmbovițeni veghează la buna desfășurare a marii sărbători a Izvorului Tămăduirii

Autor:

Data: 7 mai 2021, 8:31

  •  
  •  
  •  

Pompierii dâmbovițeni veghează la buna desfășurare a marii sărbători a Izvorului Tămăduirii în cele trei locații din județ, unde este așteptat un număr mare de credincioși, la Mănăstirea Nucet, Mănăstirea Pătroia și la Biserica Izvorul Tămăduirii din Târgoviște.

Totodată, în cazul producerii unor situații de urgență, personalul operativ din cadrul subunităților de intervenție este pregătit să răspundă solicitărilor cetățenilor în cel mai scurt timp posibil.

Vinerea Luminată sau Izvorul Tămăduirii este a cincea zi din săptămâna după Paşte, cunoscută şi sub denumirea de Săptămâna Luminată. Credincioşii vin în această zi la biserică pentru a lua parte la slujba de sfinţire a apei, cunoscută şi sub numele de Aghiasma Mică.

Recomandăm credincioșilor să manifeste atenție la lumânările aprinse și să păstreze distanța de siguranță față de ceilalți enoriași. Parcarea autoturismelor personale se va face astfel încât să nu blocheze căile de acces pentru autospecialele de intervenţie.

Luând în considerare situația actuală, pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, recomandăm respectarea măsurilor de distanțare socială și a celor de protecție individuală atât în interiorul lăcașurilor de cult, cât și în exteriorul acestora, pe timpul desfășurării slujbelor religioase.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.