Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Comitetul European al Regiunilor, dezbatere privind libera circulație în timpul pandemiei COVID-19 (Certificat verde digital) și extinderea producției de vaccin

Autor:

Data: 7 mai 2021, 10:30

  •  
  •  
  •  

În Comitetul European al Regiunilor s-au dezbătut teme precum libera circulație în timpul pandemiei COVID-19 (Certificat verde digital) și extinderea producției de vaccin”

Pe parcursul a trei zile a avut loc ședința online a Comitetului European al Regiunilor la care a participat și președintele CJ, Corneliu Ștefan, în calitate de membru al Comitetului European al Regiunilor. Au fost dezbătute teme foarte importante în contextul pandemiei COVID-19.

Comitetul European al Regiunilor a cerut Uniunii Europene să renunțe temporar la brevetele pentru vaccinurile împotriva virusului COVID-19, pentru a stopa răspândirea rapidă a pandemiei. De asemenea, a solicitat creșterea producției în Europa și accelerarea campaniei de vaccinare în toată Europa.

Particip astăzi, pentru a treia zi consecutiv, în calitate de membru al Comitetului European al Regiunilor, la ședința on-line a plenarei forului european.

Alături de colegii mei, reprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România la CoR, am dezbătut două teme extrem de importante: intensificarea producției de vaccinuri la nivelul UE, dar și viitoarea adeverință electronică, faimosul “pașaport COVID-19”. Principala concluzie a celor trei zile de dezbateri a fost aceea că vom sprijini intensificarea producției de vaccinuri pe teritoriul Uniunii Europene și, în același timp, vom găsi cele mai bune soluții pentru implementarea adeverinței electronice care ne va permite să călătorim fără probleme în condițiile generate de COVID-19. În ambele cazuri, au fost depuse 10 amendamente, acestea urmând a fi votate la sfârșitul acestei zile.“, a transmis președintele CJ, Corneliu Ștefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.