Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmeria Dâmbovița : 32 de avertismente și 10 amenzi în valoare de 4.150 lei

Autor:

Data: 5 mai 2021, 9:13

  •  
  •  
  •  

Jandarmeria Dâmbovița a aplicat 32 de avertismente și 10 amenzi în valoare de 4.150 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în perioada Sărbătorilor Pascale.

Jandarmii dâmbovițeni au desfășurat zilnic acțiuni de verificare a respectării măsurilor adoptate de autorităţi în contextul pandemic actual, precum și misiuni de asigurare a ordinii publice în perioada Sărbătorilor Pascale.

În perioada 26 aprilie – 3 mai a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, alături de polițiștii dâmbovițeni au fost desfăşurate, atât acţiuni de verificare în zone aglomerate, pieţe, centre comerciale, zone de picnic şi în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, cât și misiuni pentru asigurarea siguranței cetățenilor la manifestările religioase ocazionate de Sărbătorile Pascale.

Au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 32 de avertismente și 10 amenzi în valoare de 4.150 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în special nepurtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura. 

Acţiunile de informare și prevenire vor continua și în perioada următoare, iar scopul acestora nu este acela de a aplica sancţiuni contravenționale, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să respectați măsurile de protecție sanitară instituite în context pandemic.

Totodată, le mulțumim tuturor participanților la manifestările religioase pentru că au înțeles să respecte toate măsurile de protecție, ce au fost adoptate pentru a proteja sănătatea lor și a celor din jur!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.