Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În ultimele trei zile, pompierii dâmbovițeni au intervent pentru stingerea a 13 incendii la gospodăriile populaţiei

Autor:

Data: 4 mai 2021, 10:32

  •  
  •  
  •  

În ultimele trei zile, pompierii dâmbovițeni au intervent pentru stingerea a 13 incendii la gospodăriile populaţiei, au avut și 6 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, şi 6 acţiuni la alte situaţii de urgenţă.

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 107 cazuri medicale.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a personalului și tehnicii care a participat la misiunile de transport.

Activități preventive

În Noaptea de Înviere, în zona lăcașurilor de cult cu afluență mare de persoane au fost dislocate echipaje de pompieri, la Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, Mănăstirea Viforâta și la Mănăstirea Dealu.

Subunitățile de intervenție au desfășurat, în localități din raioanele de bază, 19 activități de instruire cu cetățenii, privind măsurile sanitare și de distanțare social ce trebuie respectate pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

Inspectorii de prevenire, premergător Sărbătorilor Pascale, au desfășurat verificări la lăcașurile de cult unde este preconizată participarea unui număr mare de credincioși, la spațiile de cazare din incinta ansamblurilor mănăstirești și la celelalte unități de cazare turistică din județ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.