Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ATENȚIE! 64 de localități dâmbovițene cu rata de infectare sub 1 la mie și în care toți elevii vor merge la școală de miercuri 5 mai

Autor:

Data: 4 mai 2021, 15:47

  •  
  •  
  •  

64 de localități dâmbovițene sunt cu rata de infectare sub 1 la mie și în care toți elevii vor merge la școală de miercuri, 5 mai, vor începe cursurile copiii de grădiniță, precum și elevii care nu susțin examene, adică cei din clasele pregătitoare – a IV-a, elevii din a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a.

În localitățile aflate în scenariul verde, până la 1 la mie rata de incidență, elevii din clasele V-VII și IX-XI revin fizic în clase, iar cei care sunt în localități cu o rată peste 1 la mie, revin la cursurile online.Elevii din ani terminali vor reveni la școală pe 10 mai 2021. În această categorie intră cei de clasa a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și ultima clasă din învățământul profesional.

Avem la ora actuală, 64 de localități dâmbovițene în care rata de infectare este sub 1 la mie și în care toți elevii vor merge la școală de miercuri 5 mai, cu prezență fizică , în 351 de școli,grădinițe și licee.

Ceilalți elevi de clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a și a XI-a din 25 de localitățile dâmbovițene în care rata de infectare este încă peste 1 la mie vor începe școala miercuri, 5 mai, în sistem online, este vorba de 154 de unități școlare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.