Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

1.600 de polițiști rutieri în stradă, misiunile acestora, sprijinite de elicopterele MAI

Autor:

Data: 2 mai 2021, 11:05

  •  
  •  
  •  

1.600 de polițiști rutieri sunt în stradă, misiunile acestora,  sunt sprijinite de  elicopterele  MAI, care vor asigura supravegherea aeriană a traficului rutier pe cele mai tranzitate rute din țară. Efectivele MAI vor avea o prezență activă în stradă în această perioadă, în întreaga țară, principala preocupare fiind prevenirea incidentelor și comportamentelor antisociale.

ATENȚIE! Este  interzisă deplasarea în afara locuinței între orele 22:00 și 5:00.

Doar în noaptea de 1 spre 2 mai circulația persoanelor a fost permisă pentru participanții la slujbele religioase. 

Toate recomandările anterioare privind distanțarea socială sunt menținute și este extrem de important să fie respectate pe deplin.

Pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, polițiștii recomandăm cetățenilor să respecte regulile de distanțare fizică și să evite locurile aglomerate sau formarea de grupuri pietonale mai mari de șase persoane dacă nu fac parte din aceeași familie.

Angajații MAI, împreună cu polițiștii locali și reprezentanții altor instituții vor desfășura activități specifice în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și pe terase, scopul fiind acela de a verifica dacă sunt respectate măsurile de protecție sanitară luate de autorități și celelalte prevederi legale.

Reamintim că masca de protecție este obligatorie și trebuie purtată astfel încât să acopere nasul și gura în toate spațiile publice, exterioare și interioare, deci și în lăcașurile de cult și în zonele adiacente.

De asemenea, trebuie respectate și celelalte reguli de protecție sanitară aflate în vigoare în fiecare localitate, în funcție de rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

În ceea ce privește restaurantele și cafenelele, activitatea acestora este permisă în funcție de rata de infectare din zona în care se află. Menționăm că restaurantele și cafenelele din interiorul unităților de cazare sunt deschise doar pentru persoanele cazate în aceste unități, ținând însă cont, de asemenea, de rata de infectare din localitatea respectivă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.