Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

O rază de speranță pentru zeci de copii și familii

Autor:

Data: 30 aprilie 2021, 9:42

  •  
  •  
  •  

O rază de speranță în preajma sfintelor sărbători, pentru  zeci de copii și familii nevoiașe, venită din partea președintelui OFSD Dâmbovița,conf. univ.dr. Claudia Gilia.

Trebuie să fim mai buni și mai generoși. Conf.univ.dr. Claudia Gilia, un om cu suflet mare, de ani buni, aduce bucurie și speranță pentru familii nevoiașe din județ. Sărbătorile Pascale sunt despre a dărui, a te implica și a-i face și pe alții să înțeleagă că trebuie să acționeze.

 În preajma Sărbătorilor de Paște,  președintele OFSD Dâmbovița,conferențiar univ.dr. Claudia Gilia, ca în fiecare an, este ajutorul de nădejde  al Iepurașului, și  a oferit daruri  unor copii, bătrâni și familii cu posibilități materiale modeste. Darurile au ajuns în casele unor oameni și copii care au primit bucuria unei sărbători creștine. Pachetele pregătite special, nu le vor schimba viața, însă, le-au adus o rază de bucurie în suflet, în zilele acestea. Acțiunea a început în comuna Cândești și a ajuns și în comuna Bilciurești: “ Sărbătorile pascale sunt despre iubire, dăruire, solidaritate, bucuria de a fi aproape de cei în nevoie.Nimic nu se compara cu zâmbetul inocent al unui copil sau cu strălucirea din ochii unei bunici atunci când primesc daruri sau un cuvânt de alinare.Astăzi, la Bilciurești, alături de colega mea, doamna primar Adina Stoican, am făcut câteva daruri de suflet.Pentru mine este o datorie de suflet să fiu alături de oamenii care, de-a lungul vremii, m-au primit cu căldură și care m-au sprijinit.

Tuturor, le mulțumesc și le doresc multă sănătate!Nu uitați să fiți alături de semenii noștri!

SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE!”, a transmis conf. univ.dr. Claudia Gilia, președinte OFSD DâmbovițaBucuria micuților și a familiilor  cu posibilități materiale modeste a fost și bucuria președintelui OFSD

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.