Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În India, situația COVID-19 este de o gravitate fără precedent

Autor:

Data: 28 aprilie 2021, 8:28

  •  
  •  
  •  

În India, situația COVID-19 este de o gravitate fără precedent, determinând autorităţile să ceară ajutor de urgenţă mai multor ţări.

România acordă sprijin Indiei: „Se aprobă acordarea de asistență internațională, cu titlu gratuit, pentru Republica India”, potrivit hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgenţă (CNSU).

Potrivit anexei hotărârii, vor fi trimise în India 80 de concentratoare de oxigen de 5 și 10 litri, 75 de butelii de oxigen de 40 de litri și 20 de dispozitive de oxigenoterapie cu debit ridicat.

Transportul se asigură de către Ministerul Apărării Naționale cu o aeronavă din dotare, pe ruta România-India, sub egida Mecanismului European de Protecție Civilă și cu recuperarea a 75% din costul acestuia.

Se completează lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea aprobată prin Hotărârea nr. 23 din 22.04.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, prin introducerea Republicii India.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.