Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

RĂZVAD:INTERZIS ACCESUL auto cu masa mai mare de 7,5 tone pe DJ 720( str. Tudor Vladimirescu- Valea Voievozilor) și DJ 719 (str. Lunca-Răzvad)

Autor:

Data: 20 aprilie 2021, 11:18

  •  
  •  
  •  

La nivelul comunei Răzvad, este interzis accesul  autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DJ 720( str. Tudor Vladimirescu- Valea Voievozilor) și DJ 719 (str. Lunca-Răzvad).

Decizia s-a luat de urgență, la solicitarea administrației locale condusă de edilul Emanuel Spătaru și viceprimarul  Ionela Șerban, către instituțiile abilitate, pentru că locuitorii din zona str. Tudor Vladimirescu- Valea Voievozilor și str. Lunca-Răzvad, se confruntau cu un mare disconfort  din cauza traficului infernal  datorat faptului că  DJ 720B, în conformitate cu avizul I.P.J. Dâmbovița – Serviciul Rutier a fost  închis temporar circulației rutiere pe sectorul Matraca (intersecție cu DJ 711) – Nisipuri (intersecție cu DN 72), cu excepția riveranilor, în perioada 12.04.2021 – 01.08.2021, pentru reabilitare și modernizare.

Prin această  restricție a accesului autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DJ 720( str. Tudor Vladimirescu- Valea Voievozilor) și DJ 719 (str. Lunca-Răzvad), se reduce semnificatif aglomerația și disconfortul.

De mai bine de o săptămână, DJ 720 B (Nisipuri-Matraca) a fost închis în vederea reabilitării și modernizării de către Consiliul Județean Dâmbovița. Un lucru necesar și benefic,dar, care a generat aglomerație și disconfort pe raza comunei Răzvad.

Pentru a reduce acest disconfort, am luat decizia împreună cu președintele CJD și conducerea Poliției Rutiere de a restricționa accesul pe DJ 720( str. Tudor Vladimirescu- Valea Voievozilor) și DJ 719 (str. Lunca-Răzvad) pentru auto cu tonaj mai mare de 7,5 t.Rezultatul, este vizibil deja!”, acesta este mesajul primarului Emanuel Spătaru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.