Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Noua Creșă 13-“Pinochio”, se redeschide de luni. VIDEO

Autor:

Data: 20 aprilie 2021, 10:58

  •  
  •  
  •  

Noua Creșă 13- “Pinochio”, se redeschide de luni, 26 aprilie 2021. O nouă investiție la standarde europene, finalizată de administrația târgovișteană.  S-a făcut recepția lucrărilor la proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”.

Creșa 13- “Pinochio” a fost  modernizată, extinsă  și dotată la standarde europene. Prin investiția menționată, s-a realizat atât extinderea imobilului existent cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Creșa are acum o capacitate de 110 locuri  față de 40 de locuri, disponibile înainte de reabilitare. Totodată, sunt asigurate toate dotările specifice unei unități de învățământ antepreșcolar. Primarul Cristian Stan alături de viceprimarul Cătălin Rădulescu, city managerul Gabriel Boriga și directorul DAS, Marcela Iordache, a făcut  o vizită de lucru la noua creșă.

Noua Creșă 13- "Pinochio", se redeschide de luni, 26 aprilie 2021. O nouă investiție la standarde europene, finalizată de administrația târgovișteană.  S-a făcut recepția lucrărilor la proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”.

Valoarea contractului de execuție de lucrări a fost de 5.993.552,24 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea lucrărilor a fost asigurată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.