Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Municipiul Târgoviște în scenariul GALBEN, însă rămâne sub restricțiile aplicate în scenariul roșu, până pe 14 aprilie

Autor:

Data: 9 aprilie 2021, 14:03

  •  
  •  
  •  

Municipiul Târgoviște a trecut în scenariul GALBEN, însă rămâne sub restricțiile aplicate localităților din scenariul roșu – ceea ce înseamnă închiderea restaurantelor și cafenelelor în interior, până pe data de 14 aprilie. Astăzi, 9 aprilie 2021, incidența în municipiul Târgoviște  este de 2,96 la mie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița (CJSU) a emis joi, 1 aprilie, hotărârea nr. 90/1 aprilie 2021, prin care se actualiza scenariile pentru fiecare unitate administrativ teritorială în parte, în funcție de gradul de infectare cu noul coronavirus.

La acel moment-1.04.2021, la Târgoviște s-a constatat menținerea depășirii  după 14 zile a incidenței cumulate ,peste 3 cazuri/1000 de locuitori, prin urmare restricțiile au fost aplicate restricțiile din scenariul roșu pentru o perioadă de 14 zile.

Vezi Hotărârea nr. 90/1 aprilie 2021.

Potrivit reglementărilor, la rata de incidenţă peste 3 la mie se închid restaurantele la interior, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc. 

Restaurantele și cafenelele funcționează doar în sistem delivery și pe terase, în spații deschise.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani atât în spațiile închise cât și în cele deschise, la nivel național, indiferent de rata de infectare din localitatea respectivă, magazinele se închid la ora 21,00, se interzice circulaţia în afara locuinţei între orele 22,00 – 5,00, cu unele excepţii pentru care trebuie prezentată o declaraţie pe proprie răspundere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.