Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

APEL DISPERAT al MEDICILOR!„Consultăm în ambulanțe, facem resuscitări în autospeciale”

Autor:

Data: 7 aprilie 2021, 14:32

  •  
  •  
  •  

APEL DISPERAT al MEDICILOR, chiar de Ziua Mondială a Sănătății!„Consultăm în ambulanțe, facem resuscitări în autospeciale”.

Situația se complică de la o zi la alta , în întreaga țara privind infectările cu COVID-19.

Situația este critică în spitalele COVID-19 din București dar și din întrega, inclusiv în județul Dâmbovița unde în ultimele zile tot mai mulți pacienți se prezintă la spital cu forme medicii și severe de COVID.

Medicul Beatrice Mahler, managerul Spitalului Marius Nasta din Capitală, a dezvăluit încă o dată că situația din spitalele din România este critică în acest moment.

Medicul Beatrice Mahler a povestit că situația este disperată, iar prioritatea în aceste momente rămâne tratamentul pentru pacienții care au nevoie de oxigen.

Spre exemplu, în unitatea medicală pe care o conduce nu mai există niciun loc, iar pacienții sunt consultați în ambulanțe. 

“Este extrem de dificil. Paturile sunt ocupate, aveam 10 pacienți peste limită. Colegii mei consultă în ambulanțe, am fost nevoiți să facem resuscitarea chiar în autospeciale. 

Noi am luat paturi de peste tot și le-am dus în secția COVID pentru ca pacienții să nu stea pe scaun. Prioritar este ca pacienții să aibă oxigen și să înceapă tratamentul cât mai repede”, a spus medicul Beatrice Mahler, managerul Spitalului Marius Nasta

Cetățenii trebuie să înţeleagă că această relaxare şi nerespectarea măsurilor de distanţare socială nu sunt benefice pentru județul Dâmbovița și întreaga țară.

 Dacă nu respectăm măsurile de distanţare socială, şi puteţi constata cu toţii că aceste lucruri nu se mai respectă, vom ajunge foarte curând să nu mai avem locuri în care să fie internați pacienţii cu simptome de COVID, se vor bloca spitale.

Localitățile se vor carantina rând pe rând. Carantina este greu de suportat, așa că cel mai bine ar fi să facem cu toții un efort comun , să dăm dovadă de responsabilitate și să respectăm măsurile și să evităm expunerea la riscul de infectare, și astfel lucrurile vor intra în normal.

Problema se pune că nu vom mai avea personal medical să intervină, dacă se menție o creștere a pacienților , care ajung la spital. Medicii sunt și ei oameni și o să cedeze, ajung la epuizare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.