Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Investițiile ambițioase continuă în comuna Dragodana. VIDEO

Autor:

Data: 5 aprilie 2021, 12:22

  •  
  •  
  •  

Investițiile ambițioase continuă  în comuna Dragodana unde administrația face eforturi susținute pentru a moderniza localitatea, în pas cu politicile europene si nationale.

Îmbunătățirea, modernizarea și extinderea intrastructurii locale din comuna Dragodana, a reprezentat și reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a administrației locale, condusă de primarul Gheorghe Sandu. Se văd o parte din investițiile deja realizate, drumuri asfaltate, trotuare,iluminat public modern și altele sunt în plin proces de implementare. O nouă investiție   care va începe în perioada imediat următoare este cea care are ca obiectiv Școala Boboci din Picior de Munte, comuna Dragodana, va fi extinsă, reabilitată și dotată la standarde europene .

„Extindere și dotare Școala Boboci cu 8 săli de clasă și 3 laboratoare, sală de sport, amenajare incintă și împrejmuire” este proiectul pentru care Primăria Comunei Dragodana din județul Dâmbovița a obținut fonduri Regio în vederea extinderii imobilului Școlii Boboci din satul Picior de Munte, comuna Dragodana, și dotării lui în scopul îmbunătățirii infrastructurii educaționale.

Activitățile presupun realizarea a opt săli de clasă, a trei laboratoare și a unei săli de sport, amenajarea incintei și împrejmuirea scolii, astfel încât să fie create condiții adecvate pentru desfășurarea activităților sportive și educaționale, alături de dotarea corespunzătoare a investiției propuse prin proiect.

Durata de implementare a proiectului este de 71 de luni, în perioada 1 februarie 2018 – 31 decembrie 2023, bugetul având o valoare totală de 9.828.829,36 lei, din care 8,35 milioane de lei este finanțarea nerambursabilă de la Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), peste 1,27 milioane de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Național, iar aproape 197 de mii de lei reprezintă cofinanțarea beneficiarului, Primăria Dragodana.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.