Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ÎNGRIJORĂTOR! Spitalele cu greu fac față în lupta cu COVID

Autor:

Data: 5 aprilie 2021, 9:38

  •  
  •  
  •  

Îngrijorător! Situaţia este foarte gravă,  în ultimele zile , țara noastră înregistrează  record negativ unul după altul, în lupta cu COVID-19.

S-a atins ultima linie de apărare în lupta cu COVID-19, spitalele sunt depășite,  medicii fac un apel disperat către populaţie să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, deoarece situaţia este foarte gravă. Există o creştere semnificativă a pacienţilor cu Covid, internaţi în spitale, iar cadrele medicale nu mai fac faţă.

Medicii ne transmit că dincolo de cifrele care nu sunt deloc îmbucurătoare, înregistrăm record negativ după record negativ. Acest lucru nu arată altceva decât limita sistemului sanitar.

Dacă până acum, 50% din pacienţi aveau forme uşoare şi puteau să meargă la domiciliu, în prezent, mnedicii greu mai dau  drumul la 10% din pacienţi. Mai toţi pacienţii au nevoie de oxigen şi au nevoie de oxigen în debit mare. 

Situaţia este extrem de gravă şi, practic, odată cu implicarea în acest efort a unor spitale cum ar fi Spitalul Oncologic sau Institutul Fundeni, care prin definiţie sunt spitale dedicate unor tratamente complexe sau unor intervenţii chirurgicale specializate, s-a atins ultima linie de apărare în această luptă cu pandemia.

Trebuie să fim responsabili și să respectăm măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.