Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Un dispensar medical modern va funcţiona din vară, la Nucet

Autor:

Data: 3 aprilie 2021, 10:42

  •  
  •  
  •  

Un dispensar medical modern va funcţiona din vară, în comuna dâmbovițeană Nucet, și acest lucru este posibil, grație implicării administrației locale  care a reușit să implemente un proiect  cu finanțare prin PNDL.

În acest an, administrația de la Nucet, condusă de primarul Luisa Bărbăiu are pe lista de priorități, finalizarea a  două investii majore pentru comunitate.

 Este vorba despre realizarea unei grădinițe  în satul Nucet, investiție ce se  realizează cu finanțare prin POR.  

Așa cum am spus, noua grădiniță din satul Nucet, se realizează prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa prioritară 10 „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”, prioritatea de investiții 10.1 „Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare”.

Proiectul are o valoare totală de 2.202.888,08 lei. Acesta este ultimul obiectiv pe linie de învățământ ce mai trebuie implementat la nivelul localității.

Contribuția administratiei locale este de 845.000 lei, o contribuție destul de mare și va asigura toate utilitățile necesare funcționării, noii unități școlare.

Se continuă investiția și la Dispensarul comunal unde contribuția administrației locale de la Nucet, este 200.000 lei. Dispensarul  va fi finalizat  în luna iunie a acestui an.  Construcţia unui dispensar medical nou a venit dintr-o necesitate

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.