Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Centura Târgoviștei va fi finalizată în două luni

Autor:

Data: 9 martie 2021, 10:48

  •  
  •  
  •  

Centura Târgoviștei va fi finalizată în două luni,cel mai important proiect pe infrastructura rutieră, iar municipiul Târgoviște se poate mândri cu o centură modernă.

Lucrările la Pasajul de pe strada Petru Cercel, parte  din proiectul Centurii municipiului Târgoviște, se apropie de finalizare.

S-a turnat primul strat de asfalt pe cel de-al doilea sens, și se așteaptă ca temperaturile să crească, astfel încât să fie turnate și celelalte două straturi și să se facă și rosturile pe ambele sensuri.

Primarul Cristian Stan a făcut o vizită de lucră în zonă. Alături au fost: viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul-Gabriel Boriga.

Proiectul Centurii municipiului Târgoviște cuprinde 220.000 mp  de străzi și trotuare reabilitate și modernizate, 15,4 km de străzi reabilitate,patru stații de pompare,două poduro noi, construite de la zero și alte patru poduri reabilitate și 14 km de rețea de canalizare.

În cel mult două luni de zile Centura municipiului Târgoviște va fi finalizată.

Va debuta și proiectul Inelul 2 de centură al Târgoviștei”

Primariul Cristian Stan a anunțat că va începe în cel mai scurt timp și proiectul “ Inelul 2 de centură al Târgoviștei”, investiție realizată în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița. Realizarea acestui inel de centură nu doar că va ușura condițiile de trafic pentru localitățile amintite mai sus, dar va contura o întreagă zonă de dezvoltare metropolitană în jurul municipiului Târgoviște.

Centura Târgoviștei va fi finalizată în două luni,cel mai important proiect pe infrastructura rutieră, iar municipiul Târgoviște se poate mândri cu o centură modernă.

 Consiliul Județean Dâmbovița a acordat  un sprijin financiar și în ceea ce privește Centura Târgoviștei. Aceste investiții își au rolul în fluidizarea traficului urban și pentru reducerea poluării.

Încep lucrările și pe strada Neagoe Basarab din zona cartierelor CFR și Aleea Trandafirilor

Până la finalul lunii  martie, se dă ordinul de începere a lucrărilor pe strada Neagoe Basarab  care intră în proiectul pentru dezvoltare urbanistică a oraşului Târgovişte. Investiţia de reabilitare şi modernizare a străzii Neagoe Basarab este realizată din bugetul local și prevede lărgire la patru benzi și piste de bicicle, arteră care face legătura cu Bulevardul I.C. Brătianu și Bulevardul  Bulevardul Regele Ferdinand din zona Dâmbovița Mall.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.