Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se lucrează la cel mai mare parc din Târgoviște. VIDEO

Autor:

Data: 3 martie 2021, 12:04

  •  
  •  
  •  

Au început  lucrările la cel mai mare parc din Târgoviște, o zonă de agrement ultramodernă va lua naștere,  dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani. Termenul de execuție este de 1 an de zile., martie 2022. 

 Investiția se realizază în vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște, și are o valoare de 11.664.120,71 lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 4, Prioritatea de Investiții 4.2.Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan  alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, city managerul -Gabriel Boriga și președintele CJ, Corneliu Ștefan, a făcut o vizită de lucru pe șantierul investiției cu titlul „Reconversia si refuncționalizarea terenului din vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște prin crearea de facilități pentru recreere„, pe o suprafață de aproximativ 50.000 de mp.

Au început  lucrările la cel mai mare parc din Târgoviște, o zonă de agrement ultramodernă va lua naștere,  dacă ne raportăm la ultimii 50 de ani. Termenul de execuție este de 1 an de zile., martie 2022.

Inveștiția  presupune amenajarea unui spațiu verde generos, incluzând peste 1000  de arbori ornamentali, arbuști rășinoși, foioși, plante florale, dar și construirea unui loc de joacă, a unei fântani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foișor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.

În plus, parcul va fi dotat si cu o zonă de fitness cu elemente de tip bare de tracțiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, va fi supravegheat video, iar tot spațiul verde va beneficia de sistem automat de irigații.Totodată, va fi construit și un minipoligon destinat celor mici. Aici copiii se vor putea plimba cu mașinuțele sau bicicletele într-un mediu care imită străzile orașului și vor învața semnele de circulație.

Președintele CJ Dâmbovița,Corneliu Ștefan a dat asigurări că va susține în baza unei parteneriat toate investițiile municipiului Târgoviște .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.