Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

E.S. Jiang Yu, Ambasadorul Chinei în România, scrisoare de felicitare pentru participanții la briefing-ul pentru Summitul liderilor din China și țările din Europa Centrală și de Est și seminarul despre relațiile chino-române

Autor:

Data: 27 februarie 2021, 9:46

  •  
  •  
  •  

Pe 25 februarie, s-a organizat briefing-ul pentru Summitul liderilor din China și țările din Europa Centrală și de Est și seminarul despre relațiile chino-române.

Gheorghe Popescu, secretarul general al Asociației de Prietenie România-China a răspuns invitației.  Ambasadorul Jiang Yu a trimis o scrisoare de felicitare cu această ocazie. 

“  Pe 25 februarie, cu participarea activă a prietenilor din diferite categoriile sociale din România, inclusiv și dvs., am organizat briefing-ul pentru Summitul liderilor din China și țările din Europa Centrală și de Est și seminarul despre relațiile chino-române. Dorim să vă exprimăm sincerele noastre mulțumiri. Participanții au oferit părerile și sfaturile inspirante asupra dezvoltării relațiilor chino-române și a cooperării pragmatice, de asemenea, suntem încurajați de interesele și entuziasmele lor pentru relațiile bilaterale. Vă mulțumesc pentru contribuțiile solide aduse în timp îndelungat la aprofundarea prieteniei dintre cele două țări. Ambasada Chinei în România este dispusă să depună eforturi împreună cu dvs. pentru a pune în aplicare în mod activ consensul la care au ajuns toți participanții, pentru a urmări oportunitățile de dezvoltare prin formatul de cooperare dintre China și țările ECE, să moștenească prietenia, să promoveze cooperarea și dezvoltarea continuă a parteneriatului amplu de prietenie și cooperare dintre China și România.

Festivalul Lanternelor fericite și toate cele bune!

 Jiang Yu                 

Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.