Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Opt studenți din Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București în practică la Jandarmeria Dâmbovița

Autor:

Data: 15 februarie 2021, 10:52

  •  
  •  
  •  

În perioada 15 februarie – 14 martie a.c., 8 studenți din Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București vor desfășura stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița, în municipiul Târgoviște.

Studenții de astăzi, viitorii jandarmi profesioniști de mâine. După selecție, admitere și dobândirea unor noțiuni teoretice, a venit vremea ca studenții Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” să se familiarizeze și cu activitățile desfășurate în teren, pentru siguranța cetățenilor.

Pe timpul stagiului aceștia vor participa la toată gama de misiuni, atât de ordine și siguranță publică, cât și de pază și protecție instituțională, cu scopul de a dobândi deprinderile practice pentru a deveni jandarmi profesioniști.

Reamintim cu această ocazie că, în perioada 15-28 februarie 2021 are loc înscrierea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Tinerii care își doresc o carieră militară în cadrul Jandarmeriei Române au la dispoziție 400 de locuri, în cadrul celor două școli militare de subofițeri jandarmi: “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și “Petru Rareș” Fălticeni.

Informațiile privind condițiile de participare la concurs și criteriile de recrutare le puteți găsi pe pagina de internet a instituției noastre, la adresa:  www.jandarmeriadambovita.ro  și pe paginile de internet ale școlilor militare de subofițeri jandarmi, la adresele: www.scoaladragasani.ro  și www.jandarmeriafalticeni.ro.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.