Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Detalii privind campania de vaccinare anti-covid în centrele medico-social din Dâmbovița

Autor:

Data: 18 ianuarie 2021, 18:16

  •  
  •  
  •  

În cadrul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, în intervalul 15-17   ianuarie 2021, D.S.P. Dâmboviţa a întreprins o serie de acţiuni de vaccinare a beneficiarilor şi a personalului din cele 34 de centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice şi copii.

            Activitatea de imunizare s-a realizat cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare constituite din: personalul medical al D.S.P. Dâmboviţa, personalul medical al centrelor de asistenţă medico-socială,  pesonalul medical al centrelor de vaccinare din oraşele Moreni, Găeşti, Pucioasa şi din cel al Direcţiilor de Asistenţă Socială din Primaria Târgovişte, Primaria Oraşului Pucioasa şi Primăria Oraşului Găeşti.

            Această acţiune a dus la vaccinarea a 849 de persoane, fără să fie raportate reacţii adverse post-vaccinale indezirabile.

            De la debutul campaniei, în judeţul Dâmboviţa au fost vaccinate în total 4028 de persoane, iar în săptămâna 18-24 ianuarie 2021, au fost programate pentru vaccinare un număr de 4362 de persoane eligibile.

            Reamintim populaţiei că modalităţile de programare pentru vaccinare ale categoriilor incluse în această etapă,  sunt:

            1)Persoanele cu vârsta de 65 de ani şi peste, precum şi persoanele adulte sub vârsta de  65 de ani cu afecţiuni cronice – prin intermediul medicului de familie, individual accesând site-ul https//programarevaccinare-covid.gov.ro, prin call-center la numărul 021 414 44 45, prin structurile de asistenţă socială de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale.

            2)Lucrătorii care desfaşoară activităţi în domenii cheie, esenţiale – prin intermediul angajatorului, on-line pe site-ul https//programarevaccinare-covid.gov.ro.

            Subliniem faptul ca vaccinarea este sigură, voluntară şi gratuită!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.