Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Utilaje pentru deszăpezire achiziţionate de primăria Vulcana Pandele

Autor:

Data: 4 ianuarie 2021, 9:08

  •  
  •  
  •  

Primăria comunei Vulcana Pandele își va face  deszăpezirea în regie  proprie.

La finalul anului trecut a cumpărat două utilaje de deszăpezire. Noi-nouțe.  Este vorba de o autoutilitară Iveco, prevăzută și cu lamă pentru deszăpezire și o sărăriță pentru împrăștiat material antiderapant, echipamente specifice pentru deszăpezire sau alte intervenții.

Investiția a fost susținută din bugetul local, noile utilaje ducând la execuția unor lucrări necesare în regie proprie, fapt ce aduce, pe lângă promptitudine în rezolvarea nedoritelor calamități, economie importantă în vistieria comunei, fără a mai fi nevoie de contractarea suplimentară a unor astfel de utilaje sau servicii prestare/furnizate de către terți.

Edilul comunei Vulcana Pandele, Radu Vasile a ținut  să informeze cetățenii  cu privire la aceste utilaje: “ Sfâșitul de an 2020, a adus pentru comuna noastră noi achiziții și investiții.Astfel, am achiziționat o autoutilitară Iveco, prevăzută și cu lamă pentru deszăpezire și o sărăriță pentru împrăștiat material antiderapant ce se poate cupla inclusiv la Duster.

Acum nu mai suntem obligați să facem contracte de deszăpezire cu nimeni, ne descurcăm pe plan local. În plus vom rezolva multe probleme gospodărești cu ajutorul buldoexcavatorului și autoutilitarei.Tot acum am finalizat reabilitarea integrală a grupui social de la salonul de nunți și am completat gresia pe holul acoperit al aceluiași salon. Sperăm să se termine cu starea aceasta epidemiologică și să putem petrece la primul eveniment.”, a declarat primarul Radu Vasile .

Pentru o transparență totală, administrația locală a comunicat și prețurile de achiziție pentru noile utilajelor cumpărate: autoutilitara Iveco echipată cu lamă zăpadă  a costat  222 649 lei (licitație) iar sărărița a avut prețul de 13 557 lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.