Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Răzvad, administrația locală stimulează performanțele școlare, 51 de elevi au primit burse de merit

Autor:

Data: 17 decembrie 2020, 17:35

  •  
  •  
  •  

Acordarea burselor școlare rămâne una din prioritatile administrației locale de la Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban, și reprezintă recunoașterea pe care o are Primaria Răzvad pentru elevi și pentru stimularea performanțelor școlare.

Primarul Emanuel Spătaru le-a oferit bursele de merit elevilor răzvădeni care au obținut cele mai mari medii în anul școlar care s-a încheiat în luna iunie 2020. Bursele au fost oferite în numele Primăriei și Consiliului Local Răzvad pentru elevii silitori de la unitățile școlare răzvădene .

Astăzi am continuat lucrurile frumoase.Am avut alaturi 51 de copii care au primit burse de merit între 150 si 360 de lei pentru mediile de peste 9.60 obtinute.

Felicit pe toți copiii și îi încurajez pe toți ceilalți la competiție și performanță.Aștept și îmi doresc ca toți copiii înscriși la școlile din comuna Răzvad să performeze și să beneficieze de bursele școlare.Încurajăm Performanța! Premiem pe cei mai buni! Împreună construim viitorul!”, a declarant primarul Emanuel Spătaru.

Administrația de la Răzvad s-a implicat foarte mult în modernizarea tuturor unităților de învățământ din comună și a asigurat tot strictul necesar funcționării în condiții foarte bune atât cursurile față în față cât și cele online.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.