Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele CJ, Corneliu Ștefan a inspectat bazele de deszăpezire de la LDP, și dă asigurări că drumarii sunt pregătiți

Autor:

Data: 14 decembrie 2020, 17:27

  •  
  •  
  •  

Stocurile de material antiderapant sunt pregătite, iar utilajele de deszăpezire sunt gata pentru a interveni acolo unde este nevoie. SC Lucrări Drumuri și Poduri SA, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, a avut deja de lucru în zona montană dâmbovițeană, pe DJ 713, de la km 6 până la Zănoaga, și pe DJ 714, până la Dichiu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și directorul Direcției Generale Infrastructură Locală, Vasile Dinu, au verificat astăzi echipamentele și mijloacele de transport necesare pentru programul de iarnă, dar și cantitățile de materiale antiderapante pentru prevenirea și combaterea poleiului și înzăpezirii.

Potrivit  noului directorului general al S.C. LDP S.A., Andi-Constantin Radu, sunt întrunite toate condițiile pentru desfășurarea normală a circulației pe drumurile județene în condițiile unor căderi de zăpadă în cantități normale. În momentul de față, în județul Dâmbovița, 6 baze sunt pregătite să intervină în orice moment cu utilaje și material antiderapant.

Consiliul Județean Dâmbovița informează săptămânal participanții la traficul rutier despre starea drumurilor din județ și îi asigură că, în prezent, se depun toate eforturile pentru ca, în sezonul rece, să se circule în condiții de siguranță.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.