Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Moș Nicolae a venit mai devreme pentru preșcolarii de la Adânca.Cadoul este noua grădiniță cochetă și modernă

Autor:

Data: 2 decembrie 2020, 13:06

  •  
  •  
  •  

Un nou obiectiv de investiții a fost inaugurat în comuna Gura Ocniței. Preșcolarii din Adânca se vor întoarce la cursuri într-o grădiniță nouă.

La evenimentul de inaugurare ce a avut loc astăzi, 2 decembrie 2020, au fost prezenți: vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Luciana Cristea, administratorul public al județului, Cristian Avanu, vicepreședintele Senatului României, Titus Corlățean, deputații Claudia Gilia și Carmen Holban, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, reprezentanți ai primăriei Gura Ocniței, cadre didactice.

Proiectul „Construire și dotare grădiniță în satul Adânca, Comuna Gura Ocniței” a fost finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), derulat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

În valoare de 1.518.168 lei, investiția a presupus realizarea a două săli de clasă, pentru grupe de câte 15 copii fiecare, o sală polifuncțională, cancelarie, grupuri sanitare pentru copii și personalul didactic, cabinet medical și loc de joacă.

Cu acest prilej, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, l-a felicitat pe primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, pentru finalizarea acestui proiect și l-a asigurat de sprijinul administrației județene în derularea tuturor proiectelor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.