Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Momente pline de emoție și recunoștință la ISU Dâmbovița

Autor:

Data: 2 decembrie 2020, 14:30

  •  
  •  
  •  

În această dimineață, la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc o festivitate care a marcat două momente emoționante pentru pompierii dâmbovițeni.

Primul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României, a cadrelor militare (un ofițer și 7 subofițeri) care s-au evidențiat, prin rezultate foarte bune, în activitatea desfășurată.

Al doilea și cel mai emoționant moment a fost trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: plutonier adjutant șef GĂLIE Claudiu Mihail de la Garda de intervenție Voinești, plutonier adjutant șef GHEORGHE Gheorghe de la Detașamentul de Pompieri Găești și plutonier adjutant șef STATE Stelian de la Garda de intervenție Vișina.

Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al inspectorului șef le-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.