Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru: România suntem noi, România suntem toți! La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Autor:

Data: 1 decembrie 2020, 10:18

  •  
  •  
  •  

Ziua de 1 Decembrie reflectă împlinirea dezideratului de libertate, unitate și demnitate națională al mai multor generații și are o semnificație aparte atât pentru România, cât și pentru poporul roman de pretutindeni.

Este o zi plină de încărcătură istorică și sufletească. 

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru spune că 1 Decembrie este și o zi a responsabilităţii, o zi în care trebuie să fim conștienți că suntem cu toții răspunzători de viitorul societății românești, de viitorul urmașilor noștri.

Ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României, este înscrisă în calendare şi în inima fiecărui român ca o zi sfântă, reprezentând cea mai mare sărbătoare naţională a poporului nostru.România e în sufletul nostru și inima fiecăruia dintre noi bate românește, chiar dacă de multe ori ne lăsăm influențați de cei care vor să ne dezbine.

Să ne aducem aminte negreșit de cei care s-au jertfit pentru integritatea şi libertatea poporului şi a României. Să ne rugăm pentru liniştea eroilor neamului românesc, păstrându-le vie memoria prin predarea acestei lecții copiilor noștri. Nu trebuie să permitem nimănui să ştirbească iubirea şi respectul pentru români şi pentru România!

1 Decembrie este și o zi a responsabilităţii, o zi în care trebuie să fim conștienți că suntem cu toții răspunzători de viitorul societății românești, de viitorul urmașilor noștri.

Vă urez dragi răzvădeni, “La mulți ani!” de Ziua Națională, cu sănătate și convingerea că vom trece, uniți, peste toate.

România suntem noi, România suntem toți! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, acesta este mesajul primarului comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.