Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmeriei Dâmbovița i-a revenit, până astăzi, 30 noiembrie, misiunea de coordonare a măsurii de carantină zonală în comuna Valea Mare (satele Valea Mare, Valea Caselor și Gârleni)

Autor:

Data: 30 noiembrie 2020, 8:09

  •  
  •  
  •  

Jandarmii au continuat acțiunile pentru protejarea populației împotriva infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, cu verificări efectuate sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, în piețe, gări, autogări, mijloacede transport în comun și alte zone aglomerate.

În perioada 23 – 29 noiembrie a.c., au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.750 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020, respectiv nepurtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura. 

Totodată, Jandarmeriei Dâmbovița i-a revenit, până astăzi, 30 noiembrie, misiunea de coordonare a forțelor de ordine pentru asigurarea ordinii publice și a respectării măsurilor impuse de carantina zonală în comuna Valea Mare (satele Valea Mare, Valea Caselor și Gârleni).

Menționăm faptul că scopul acestor acțiuni informativ-preventive nu este acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.