Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmeria Dâmbovița: Vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități

Autor:

Data: 23 noiembrie 2020, 19:08

  •  
  •  
  •  

Acțiunile jandarmilor pentru protejarea populației împotriva infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 au continuat și în perioada 16-22 noiembrie a.c., cu verificări efectuate, în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, în mijloacele de transport în comun, piețe, gări, autogări și alte zone aglomerate.

De asemenea, au continuat și verificările pentru respectarea măsurii privind circulația persoanelor în intervalul 23.00-05.00, ca urmare a modificărilor și completărilor aduse prin HG nr. 935/2020.

În perioada de referință au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii nr. 55/2020, respectiv nepurtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura. 

Totodată, în comuna Valea Mare (satele Valea Mare, Valea Caselor și Gârleni), Jandarmeriei Dâmbovița i-a revenit și îi revine, în continuare misiunea de coordonare a forțelor de ordine (jandarmerie și poliție) pentru asigurarea ordinii publice și a respectării măsurilor impuse de carantina zonală.  

Pentru aceasta, au fost mobilizate efective de jandarmi și polițiști cu misiunea de a realiza filtre la intrarea și ieșirea din zona de carantină, de a constitui patrule auto și pedestre în vederea menținerii unui climat de ordine publică și de a preveni orice incident.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă reamintim faptul că este important să purtați masca de protecție, să respectați măsurile de distanțare fizică, izolare și carantină adoptate de autorități.

Menționăm faptul că scopul acestor acțiuni informativ-preventive, desfășurate sub autoritatea Instituției Prefectului, nu este acela de a aplica sancţiuni, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecţie sanitară, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.