Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Bucureștiul este înconjurat de localități carantinate: Clinceni, Berceni, Chiajna, Bragadiru, Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni

Autor:

Data: 23 noiembrie 2020, 7:17

  •  
  •  
  •  

Tot mai multe localități din România intră în carantină.

După cum știm, autoritățile au extins carantina pentru 14 zile la încă 6 localități din jurul Capitalei, începând de sâmbătă, 21 noiembrie 2020, de la ora 22:00. Acestea sunt OTOPENI, MĂGURELE (cu satele Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju), CORBEANCA (și satele Ostratu, Petrești și Tamaș), POPEȘTI-LEORDENI, DOBROIEȘTI (cu satele Dobroești și Fundeni) și MOGOȘOAIA. 

Așadar, Bucureștiul este înconjurat de  localități carantinate: Clinceni,Berceni,Chiajna,Bragadiru,Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni. Se intră și se iese din aceste localități doar în baza unei declarații  și cu o motivație întemeiată.

Toate aceste decizii destul de restrictive ar trebui să ne dea de gândit tuturor și să încercăm să respectăm  măsurile recomandate de autoritățile sanitare.

S-a mai semnat un ordin de carantinare timp de două săptămâni pentru alte 7 localități din județul Constanța, valabil de sâmbătă, 21.11.2020, de la ora 20:00, asta după ce municipiul Constanța e în carantină încă de vineri seară. Noile localități carantinate în județul Constanța sunt Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Valu lui Traian și Techirghiol.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.