Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

UNIC în Dâmbovița: Primăria Voineşti are un parc auto de utilaje, de invidiat, pregătit pentru orice intervenție

Autor:

Data: 22 noiembrie 2020, 9:31

  •  
  •  
  •  

Administraţia  de la Voineşti, condusă de primarul independent Dănuț Gabriel Sandu și viceprimarul Constantin Popa, a demonstrat și va demonstra că se poate şi vrea o comună la standarde europene.

De la o zi la alta, comuna  dâmboviţeană  Voineşti se aliniază  cerinţelor  UE,   şi  asta datorită unei politici investiţionale bazată pe atragerea de fonduri externe, fondurilor  guvernamentale dar  şi prin  gestionarea judicioasă  a bugetului local.

Să nu mai vorbim de   parcul auto de utilaje de la Primăria Voineşti, care este unul de invidiat.  Zicala potrivit căreia omul sfinţeşte locul, nu e vorbă în vânt.

Este nevoie doar să-ţi placă ceea ce faci, să fii dedicat unui ţel propus, să nu faci comparaţii şi să vrei cu adevărat ca în urma ta să rămână ceva.

Un exemplu în acest sens este edilul  Gabriel Dănuţ Sandu și viceprimarul Constantin Popa.

Primăria Voineşti are  un parc auto de utilaje, de invidiat, ce cuprinde nouă utilaje ultramoderne: tractoare cu lame,un utilaj multifuncţional tip UNlMOG, 4×4 permanent, cu o capacitate cilindrică de 3.000 de centimetri cubi, 170 CP şi are în dotare: benă basculabilă trilateral, sărăriţă pentru împrăştiat material antiderapant, cu o rază de acţiune 36 metri şi lamă de deszăpezire frontal,utilaj multifuncţional ,  ce are ca destinaţie  efectuarea actiunilor  de ierbicidare  a zonelor  publice, curaţarea şanţurilor şi a canalizării și alte ultilaje.

Mai nou, administrația de la Voinești  a amenajat și un spațiu necesar garării celor nouă utilaje din dotare.

Conform unei hotărâri a Consiliului Local din luna august,s-a aprobat construirea unei copertine metalice ușor demontabile în spatele Primăriei, necesară garării celor nouă utilaje din dotare. Lucrările au constat în montarea celor 36 de stălpi metalici de susținere. Copertina are o lungime de 24 metri, o lățime de 10 metri, înălțimea de 6 metri și este  acoperită cu tablă de 0,5 mm. Investiția a fost suportată din bugetul local al comunei Voinești.

Indiferent de capriciile iernii,  autorităţile din comuna  dâmboviţeană Voineşti sunt pregătite. La fel ca şi în anii anteriori, şi de data aceasta, autorităţile sunt pregătite pentru orice situaţie. Utilaje de deszăpezire moderne,  de ultimă generatie sunt pregătite să intervină.

Trebuie să recunoaştem faptul că  Primăria Voineşti este singura unitate administrativă din judeţul Dâmboviţa care are un parc auto  la standarde europene şi care îşi asugură lucrările de deszăpezire în regie proprie şi nu  trebuie  să ascundem faptul că   au existat în anii trecuţi,  situaţii în care , utilajele de deszăpezire de la Voineşti au dat o mână de ajutor şi altora  din localităţile învecinate.

Primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa  se ocupă personal în buna desfăşurare a acestor activităţi de deszăpezire.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.