Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Conf. univ.dr.Claudia Gilia a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a studenţilor: La Mulți Ani, dragii mei studenți!

Autor:

Data: 17 noiembrie 2020, 17:50

  •  
  •  
  •  

Ziua Internațională a Studenților este marcată, anual, la data de 17 noiembrie.

Ziua Internațională a Studenților este o sărbătoare a multiculturalismului, a diversității și a cooperării dintre studenții din întreaga lume.

Conf. univ.dr.Claudia Gilia a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a studenţilor

Studenții de astăzi, au o mare oportunitate în a accesa foarte multe informații și platforme, dar și o șansă enormă să dobândească o serie de competențe la care generațiile noastre nici nu puteau visa. Sunt cadru didactic de 22 de ani și am văzut cum fiecare generație este din ce în ce mai bună. Mă gândesc cum ar fi fost viața unui student acum 30 sau 50 de ani dacă ne-am fi confruntat cu această pandemie: cum ar fi ținut legătura cu profesorul și colegii sau cum ar fi putut împrumuta cărți de la bibliotecă. Astăzi, în ciuda pandemiei, cursurile se țin online, avem abonamente la biblioteci și baze de date internaționale online.

Dincolo de situația sanitară în care ne aflăm, vreau să-i asigur pe toți studenții cu care lucrez că va continua seria de internshipuri pe care am coordonat-o la Parlament și Curtea Constituțională, voi fi alături de ei și le voi susține în continuare proiectele și îi voi încuraja să se implice în proiecte sociale și educaționale.

Sunt aproape de studenți pentru că ei acum au nevoie de ajutor, nu mâine sau peste 10 ani. Dacă un tânăr este încurajat de la început să aleagă un „drum profesional” – el o va face cu încredere și va depune toate eforturile să devină în fiecare zi un om mai bun.

Doar așa putem schimba societatea în care trăim – prin propriul exemplu și prin sprijinirea tinerei generații să preia ștafeta.Îi asigur că voi continua proiectele bune și în Parlament. Mă voi asigura că fiecare tânăr va avea șanse egale la o educație de calitate, va beneficia de transport gratuit, burse, granturi pentru internshipuri, locuri decente în cămine și acces la toate facilitățile oferite de era digitalizării.

La Mulți Ani, dragii mei studenți!Aștept cu nerăbdare să ne vedem în sălile de curs!“, acesta este mesajul conf.univ.dr. Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.