Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele PNL Dâmbovița,Virgil Guran: Regretăm profund gestul reprezentantului PNL în Biroul Electoral Județean, care a votat pentru interzicerea sloganului ”O Românie fără hoție”

Autor:

Data: 14 noiembrie 2020, 8:53

  •  
  •  
  •  

Printr-un comunicat de presă, președintele PNL Dâmbovița,Virgil Guran le transmite dâmbovițenilor că regretă profund gestul reprezentantului PNL în Biroul Electoral Județean, care a votat pentru interzicerea sloganului ”O Românie fără hoție”.

Mai mult, liderul liberalilor dâmbovițeni spune că că gestul respectiv a fost unul voluntar, personal, care nu a avut în nici un caz girul PNL: “ Partidul Național Liberal respinge cu fermitate orice încercare de a limita dreptul constituțional la libera exprimare. Nu putem fi de acord cu încălcarea grosolană a unui drept fundamental, cu cenzurarea mesajelor actorilor politici înscriși în cursa electorală.
Decizia Biroului Electoral Județean de a interzice folosirea sloganului ”O Românie fără hoție” reprezintă o gravă abatere de la normele statului de drept, dar și de la principiile care stau la baza sistemului democratic, pluripartinic!


De altfel, Guvernul PNL a dovedit, în anul scurs de la preluarea guvernării, toleranță zero față de corupție și față de hoție, indiferent de culoarea politică a vinovaților .

Regretăm profund gestul reprezentantului PNL în Biroul Electoral Județean, care a votat alături de PSD pentru interzicerea sloganului amintit. Îi asigurăm pe dâmbovițeni că gestul respectiv a fost unul voluntar, personal, care nu a avut în nici un caz girul PNL.” a afirmat președintele PNL Dâmbovița,Virgil Guran
Material realizat la comanda PNL Dâmbovița.CMF: 11200025

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.