Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Incendiu la o gospodărie din comuna Conțești

Autor:

Data: 25 octombrie 2020, 21:26

  •  
  •  
  •  

În această după-amiază, pompierii dâmbovițeni au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Mereni (comuna Conțești).Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Garda Răcari și una de la Detașamentul Titu.

În această după-amiază, pompierii dâmbovițeni au fost alertați, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o gospodărie din satul Mereni (comuna Conțești).Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Garda Răcari și una de la Detașamentul Titu.La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la două anexe gospodărești (cameră centrală termică alimentată cu lemne și o bucătărie de vară), precum și la acoperișul și mansarda locuinței.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la două anexe gospodărești (cameră centrală termică alimentată cu lemne și o bucătărie de vară), precum și la acoperișul și mansarda locuinței.

A fost o intervenție dificilă, pompierii reușind lichidarea incendiului după 3 ore de luptă cu flăcările. Din fericire nu au existat victime, dar pagubele materiale au fost însemnate. Au ars: acoperișurile anexelor (cca.40mp) și locuinței (cca.180mp) și bunuri materiale din acestea (aparatură electronică și electrocasnică, obiecte de mobilier, materiale textile, lemne de Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza neglijenței proprietarei care a încercat să aprindă focul la centrala termică turnând motorină peste jarul existent, moment în care s-a produs o răbufnire, combustibilul lichid s-a aprins și s-a răspândit în camera centralei.

ATENȚIE la utilizarea sistemelor de încălzire locală! Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră, se interzice:

• utilizarea mijloacelor de încălzire (de orice tip) fără a fi supravegheate sau lăsate sub supravegherea copiilor;

• utilizarea altui tip de combustibil decât cel destinat alimentării sistemului de încălzire;

• aprinderea focului în sobe/centrale termice prin stropire cu benzină, petrol sau alte lichide combustibile;

• depozitarea materialului combustibil deasupra sobelor sau uscarea hainelor sau a altor materiale combustibile pe sobe sau în imediata apropiere a lor;

• utilizarea sobelor fără uşiţe la focare şi cenuşare;

• funcţionarea sobelor supraîncălzite;  COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE – ISU ”BASARAB I” DÂMBOVIȚA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.