Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ATENȚIE! SCENARIUL ROȘU la TÂRGOVIȘTE, încă NU se pune problema carantinării

Autor:

Data: 24 octombrie 2020, 14:17

  •  
  •  
  •  

Oameni buni din întreg județul Dâmbovița, în aceste zile trebuie să dăm dovadă de responsabilitate, să respectăm toate măsurile recomandate de instituțiile abilitate, să evităm deplasările  dacă nu reprezintă o urgență și să stăm acasă.

Municipiul Târgoviște este frecventat zi de zi de toți dâmbovițenii care fie vin la serviciu, fie la cumpărături, la școală sau în alte scopuri. Municipiul Târgoviște, pe de o parte suportă consecințele de la nivelul întregului județ privind aceste infectări cu COVID-19.

Și persoanele fără simptome pot răspândi noul coronavirus. O proporție importantă a oamenilor care sunt asimptomatici sunt și contagioși pentru o perioadă de timp.

Municipiul Târgoviște intră în scenariul roșu, care presupune închiderea școlilor, purtarea obligatorie a măștii în toate spațiile deschise sau închiderea restaurantelor, a teatrelor și cinematografelor.

Cel mai probabil, toate unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi private, acreditate sau autorizate din municipiul Târgoviște trec în scenariul roşu ca urmare a depăşirii indicelui de peste 3 la mia de locuitori, este undeva la 3,3 .

Din păcate, închidem porţile şi ne supunem prevederilor legii, sperăm ca împreună să reuşim să scădem acest indice păcătos.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.