Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Polițiștii și jandarmii verifică cu strictețe, respectarea măsurilor în satul Dobra, unde a fost instituită carantina zonală

Autor:

Data: 16 octombrie 2020, 13:18

  •  
  •  
  •  

Având în vedere aspectele semnalate cu privire la modul de respectare al măsurilor în satul Dobra, în care a fost instituită carantina zonală începând cu data de 09.10.2020, ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile, precizăm următoarele:

La nivelul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița au fost dispuse măsuri, fiind efectuate controale la societățile comerciale și în zona spațiului public, de pe raza localității Dobra.

De exemplu, în cursul serii trecute, polițiștii din cadrul I.P.J Dâmbovița,  în urma activităților de verificare efectuate, au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 1.500 de lei. În cadrul activităților desfășurate, nu au fost constatate probleme deosebite.

Totodată, de la începutul instituirii carantinei în satul Dobra, jandarmii dâmbovițeni au verificat modul de respectare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, respectiv 10 avertismente și o amendă contravențională în valoare de 500 lei, pentru nerespectarea măsurii de protecție individuală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020,.

Efectivele acționează, permanent în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, cât și pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse prin Hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 43/09.10.2020.

Vă reamintim că măsura de carantină pentru satul Dobra este o una de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-Cov-2, impusă pentru siguranța cetățenilor atât pe plan local cât și a întregului județ. De asemenea, vă asigurăm că la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița au fost luate toate măsurile prevăzute de legislația în vigoare, astfel că forțele de ordine sunt pregătite să intervină ori de câte ori este necesar.

Biroul de presă

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.