Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

APARAT Real Time PCR ULTRAMODERN și o nouă secție de biologie moleculară și analiză genetică la DSVSA Dâmbovița pentru depistarea virusului SARS-Cov-2

Autor:

Data: 13 octombrie 2020, 9:04

  •  
  •  
  •  

 Dr. Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmbovița face performanță în instituția pe care o conduce.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița  a reușit  să finalizeze procedura de achiziție  a unui aparat ultramodern  pentru diagnosticarea SARS-CoV-2 și a unor boli la animale. În zilele următoare aparatul urează să ajungă  în  dotarea DSVSA Dâmbovița.

Valoarea aparatului se ridică la 380.000 de lei  și a fost suportată integral  din bugetul instituției. Totodată, dr. Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmbovița și-a dat tot interesul  și a amenajat și o nouă secție de biologie moleculară și analiză genetică la DSVSA  Dâmbovița pentru depistarea virusului SARS-Cov-2. 

Dr. dr. Sandu Tolea, directorul DSVSA Dâmbovița, ne-a declarat  că este dispus ca în baza unui protocol de colaborare  să pună la dispoziția cadrelor medicale specializate din carul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște această linie completă de diagnosticare a virusului SARS-Cov-2. 

DSVSA Dâmbovița și-a manifestat mereu interesul pentru reînnoirea aparaturii din cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor, inclusiv prin accesarea de proiecte cu finanțare europeană.

În acest sens, DSVSA Dâmbovița,  mai are în desfășurare prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice, procedura pentru achiziția unei alte linii complete de  echipamente performante cu care se vor putea realiza, în egală măsură, și teste pentru depistarea noului coronavirus.

Experiența, responsanbilitatea și un managent bun își spun cuvântul la DSVSA Dâmbovița.

DSVSA Dâmbovița va sprijini cu toate forțele de care dispune, atât materiale cât și umane, autoritățile publice implicate în tratarea, prevenirea și combaterea pandemiei COVID-19.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.