Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Satul Dobra se carantinează. DSU urmează să publice decizia în Monitorul Oficial

Autor:

Data: 9 octombrie 2020, 13:55

  •  
  •  
  •  

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a aprobat Hotărârea nr. 41/09.10.2020 privind propunerea instituirii carantinei zonale în satul Dobra din comuna Dobra, județul Dâmbovița.

În ceea ce privește propunerea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, de instituire a carantinei zonale, precizăm că măsura inițială de a carantina comuna Dobra a fost reanalizată, astfel că propunerea de carantină este valabilă doar pentru satul Dobra.

Până la aprobarea prin Ordin al Departamentului pentru Situații de Urgență a măsurii de carantinare, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice, precum și restricționarea, în sensul interzicerii activităţilor cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor atât în interior cât și în exterior, precum şi a activităţilor operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Hotărârea nr. 41/09.10.2020 privind propunerea instituirii carantinei zonale în satul Dobra din comuna Dobra, județul Dâmbovița va fi transmisă Comitetului Național pentru Situații de Urgență, urmând a se analiza și publica in Monitorul Oficial Ordinul Departamentului pentru Situații de Urgență.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.