Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, carantinat timp de 14 zile la biroul din cadrul Prefecturii Dâmbovița

Autor:

Data: 5 octombrie 2020, 10:19

  •  
  •  
  •  

Comunicat de presă

Ca urmare a evoluției evenimentelor și a concluziilor anchetelor epidemiologice efectuate în urma activităților de la Biroul Electoral Județean Dâmbovița suntem în măsură să vă aducem la cunoștință următoarele:

  • pentru cele trei cazuri confirmate “Pozitiv”, respectiv Președintele Biroul Electoral Județean Dâmbovița, Subprefectul județului și un funcționar din cadrul Autorității Electorale Permanente au fost emise de către Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița decizii de izolare la domiciliu ca urmare a evaluării stării de sănătate și a recomandărilor făcute de medicii de specialitate.
  • întrucât rezultatul testului pentru Prefectul județului Dâmbovița a fost,, Negativ” dar din cadrul anchetelor epidemiologice efectuate a fost stabilită calitatea de ,, Contact direct ” al unei persoane testate pozitiv a fost emisă decizia de carantinare cu locația declarată Instituția Prefectului județul Dâmbovița. 
  • Prefectului județului i s-a asigurat un spațiu corespunzător, izolat de restul personalului, spațiu de unde își va desfășura activitatea. Potrivit procedurilor operaționale ale Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, Prefectul județului va fi testat din nou în perioada imediat următoare.
  • toate deciziile de izolare , respectiv carantinare sunt emise pentru o perioada de 14 zile (03-16.10.2020)
  • în cursul zilei de ieri toate spațiile unde s-au desfășurat activități ale Biroului Electoral Județean Dâmbovița și birourile din cadrul Instituției Prefectului județul Dâmbovița au fost dezinfectate, astfel încât astăzi activitatea să se desfășoare în mod corespunzător și în condiții de siguranță.  

În funcție de dinamica evenimentelor vă vom informa asupra măsurilor dispuse.

Biroul de presă

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.