Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Rezultatele PSD în Dâmbovița: Corneliu Ștefan, președinte de CJ, majoritate în CJ, 63 de mandate de primar și 634 de mandate de consilier local

Autor:

Data: 2 octombrie 2020, 9:55

  •  
  •  
  •  

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan este noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ales prin vot, duminică 27 septembrie 2020, la alegerile locale potrivit rezultatelor oficiale de la BEJ Dâmbovița.

Victoria PSD Dâmbovița a fost categorică și totodată este o victorie a dâmbovițenilor.

 În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Corneliu Ștefan a ținut să facă o scurtă radiografie a rezultatelor obținute.

Astfel, în regiunea Sud-Muntenia,PSD Dâmbovița  se situează pe locul 1 privind votul  pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ, a obținut 100.064 adică 46,17%.

Organizația PSD Dâmbovița în ceea ce privește votul politic în erarhia organizațiilor PSD din regiunea Sud-Muntenia se situează pe locul 3.

 La nivel național, privind erarhia în rândul organizațiilor PSD, PSD Dâmbovița  se situează pe locul 5  iar în ceea ce privește votul pentru președinte de Consiliul Județean Dâmbovița se situează pe locul 3. Rezultatul este unul foarte bun.

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ales prin votul dâmbovițenilor a ținut să le mulțumească dâmbovițenilor pentru încrederea acordată  dar totodată i-a asigurat că toate echipe PSD din cele 89 de localități sunt puternice și hotărâte să continuie dezvoltarea proiectelor importante.

În Consiliul Județean Dâmbovița, PSD are majoritate.La nivelul întregului județ, PSD a câștigat  63 de mandate de primar și 634 de mandate de consilier local. În 71 de localități dâmbovițene, PSD are majoritate în consiliile locale  iar în 18 localități, PSD poate face alianță pentru  a asigura o majoritate.

Mai mult, deputatul Corneliu Ștefan a spus că PSD reprezintă o alternativă pentru Guvern.

Primarul PSD din comunei Șotânga, Constantin Stroe a obținut cel mai mare scor la nivelul județului Dâmbovița dar și la nivel de țară, din rândul primarilor social-democrați. Este vorba de  un procent de 89,67%. Urmnează primarul PSD de la Morteni, Ionel Olteanu, primarul PSD de la Mănești, Constantin Alexandru și primarul de la Corbii Mari, Ionuț Bănică.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.