bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Conf.univ.dr.Claudia Gilia: Tuturor studenților le doresc un an cu multe reușite academice iar colegilor le doresc sănătate, inspirație și înțelepciune în a lua cele mai bune decizii

Autor:

Data: 1 octombrie 2020, 12:47

  •  
  •  
  •  

Noul an universitar a început astăzi, 1 octombrie, iar mare parte dintre universități au optat pentru cursuri online, în condițiile pandemiei de COVID-19. 

Din păcate, anul acesta nu puteam avea o festivitate de deschidere a anului universitar ca în toți anii anteriori dar cu toate acestea, cadrele universitare nu au întârziat să transmită mesaje atât studenților cât și întregului colectiv didactic.

Deputatul PSD Dâmbovița, conf.univ.dr. Claudia Gilia – cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, a transmis un gând la început an universitar:

” 1 octombrie este pentru mine o zi de emoție și bucurie, căci este începutul parcursului universitar pentru studenții mei.

Tuturor studenților care au ales Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia din Târgoviște le doresc un an cu multe reușite academice și îi asigur că împreună vom reuși să deslușim tainele dreptului, chiar dacă condițiile impuse de pandemie ne vor ține fizic la distanță.

Colegilor mei le doresc sănătate, inspirație și înțelepciune în a lua cele mai bune decizii pentru a avea un proces educațional de succes!VIVAT, CRESCAT, FLOREAT!”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.