bestkids.ro%20

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ATENȚIE !La Aninoasa, în ziua alegerilor s-a mărit organigrama.Au fost înființate posturile de GHID TURISTICO-ELECTORAL la inițiativa vlăstarului Văduț Niculae, că doar știe cum stă treaba atâta timp cât a condus Centrul de Informare Turistică de la Aninoasa

Autor:

Data: 27 septembrie 2020, 17:14

  •  
  •  
  •  

La Aninoasa este în desfășurare presiunea vlăstarului Vlăduț Niculae asupra alegătorilor prin interpuși. Așa e când ești angajat al primarului care timp de două decenii a făcut ravagii în comună.

 La munte, la mare, în locuri retrase sau în mijlocul marilor oraşe, mergeați cu ghidul BTT așa se spunea pe vremuri. Sau cu cel ONT.

La Aninoasa, astăzi, în ziua alegerilor, ghidul e tot cu trei litere, altele decât cele de mai sus,iar deviza lui către alegator e unică,e doctrina lui Lenin: „Dacă nu știi, te învățăm,dacă nu poți, te ajutăm, dacă nu vrei, te obligăm!”

Vremea „suveicii” în care voturile erau aduse cu sacii din afara secției sau alegătorii erau plimbați cu autobuzul să voteze prin țară a apus, spun experții în observarea alegerilor.

În 2020, există metode mai rafinate de a vicia rezultatul unui scrutin.          De exemplu,la Aninoasa există ghidul turistico-electoral care te vede nedumerit,te ia de manuță și îți explică cum să faci să votezi.

E simplu,o spun cei în cauza și nu numai: iei buletinul,te uiți cu ochii peste masca trasă peste nas și peste gură și dai cu stampila drept în perimetrul care trebuie.   

Ghidul este persoana care conduce și îndrumă un grup de turiști, un grup de vizitatori ai unei expoziții etc., dându-le explicațiile necesare,așa scrie în DEX.

La Aninoasa definiția are o completare: ,,pentru a vota cu cine trebuie”.

Au fost înființate posturile de GHID TURISTICO-ELECTORAL la inițiativa vlăstarului Văduț Niculae, că doar știe cum stă treaba atâta timp cât a condus Centrul de Informare Turistică de la Aninoasa.      

Asta e în faza când nu știi și ghidul te învață ,asta pentru că fraudarea alegerilor a ajuns la un nivel de sofisticare, pe lângă mita electorală ,acum e cu ghidul turistico-electoral care îți arată frumusețile secției de votare și te atenționează să nu cumva, să pui stampila aiurea,altfel bunavoința se va transforma într-o răzbunare,dar nu de o zi, pentru următorii patru ani sau o viata întreagă.

Lăsați cetățenii să voteze cum le dictează conștiința și dorința.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.