Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Aninoasa din PENAL în PENAL spre dezastrul final !

Autor:

Data: 26 septembrie 2020, 23:02

  •  
  •  
  •  

Vă anunțam cu câteva zile în urmă că vom prezenta  Clanurile care vor să preia conducerea județului, acaparând localitate cu localitate.

Începem cu Aninoasa. Tânărul vlăstar al scenei politice aninoșene, condus din umbră de tătucul penal și  jupânul Aninoasei până mai în urmă cu vreo 7-8 luni, cu ultimele sale puteri,sleit de gândul înfrângerii de duminică și speriat de-a binelea de consecințele înfrângerii și mânat  de  mentorul penal  fără a se gândi o clipă că  pune în lumină proastă și partidul din care face parte, recurge la tot fel de acțiuni ce se încadrează în categoria penalului.

Sub oblăduirea fostul primar penal, tânărul vlăstar de la Aninoasa, Vlăduț Niculae  încearcă să-și asigure voturile necesare folosindu-se de persoane angajate în cadrul primăriei.

Cum?

Vă spunem noi. Toate persoanele  care măsoară temperatura cetățenilor  la intrarea în  cele cinci secțiile de votare  din comuna Aninoasa sunt persoane din subordinea primăriei numite prin dispoziția viceprimarului cu atribuții de primar dar la ordinul fostul primar penal care acum se regăsește pe lista de consilieri locali alături de  tânărul vlăstar de la Aninoasa, Vlăduț Niculae.  

Clar, cetățenilor li se va măsurarea temperatura la intrarea în secția de votare dar, în același timp  aghiotanții fostul primar penal, le va sugera aninoșenilor și ce să voteze, aceasta este misiune esențială trasată așa zisul personal auxiliar din secțiile de votare de la Aninosa care de fapt  reprezintă agenții electorali ai lui Vlăduț Niculae și fostul primar penal.

Pe acestă cale solicităm public instituțiilor statului să dea dovadă maximă de vigilență în buna desfășurare  a procesului electoral de la Aninoasa și nu numai.  Localități  predispuse acțiunilor  în afara legii sunt și Comișani, Sălcioara, Titu, Crângurile, Bucșani, Băleni, Gura Șuții și alte pe care le vom face publice în cursul dimineții de mâine.

Noi înțelegem că la Aninosa se merge pe principiul “ De la primarie în sus, Lino, Leano toate lămpile s-au stins”, dar a trecut vremea  în care cetățenii închid ochii și pun ștampila pe x sau y că așa i-a spus penalul, vlăstarul, șacalul, vulpea sau mistrețul.

ATENȚIE!

Coruperea alegătorilor se pedepșeste.

Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidați ori un anumit candidat se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.