Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria comunei Vulcana-Pandele a dotat școala din localitate cu nouă laptopuri de ultimă generație

Autor:

Data: 16 septembrie 2020, 10:07

  •  
  •  
  •  

Pentru că viitorul comunei se clădește prin investiții în educația copiilor, pentru a face față noilor metode de predare, Primăria comunei Vulcana-Pandele a dotat Școala din localitate cu nouă  laptopuri de ultimă generație, la cererea conducerii școlii, pentru a veni în sprijinul profesorilor și elevilor în desfășurarea orelor online.

Primarul  Radu Vasile ne-a declarat că  rămâne  deschis și pentru alte nevoi ale școlii.

“Educația copiilor a fost, este și rămâne o prioritate pentru mine.Le urez succes atât cadrelor didactice, cât și elevilor! Anul acesta școala a avut un început atipic. Pentru părinți și pentru cadrele didactice este o responsabilitate în plus; respectarea normelor de sanatate impuse de pandemie.

Copiilor le doresc să fie cuminți, răbdători și ascultători, să încerce să acumuleze cât mai multe cunoștințe necesare pentru viitoarele lor cariere. Părinții au obligația să îi îndrume și să îi sprijine pe copii, să le asigure toate resursele pentru a învăța. O atenție în plus trebuie să fie îndreptată spre asigurarea strictă a normelor sanitare la întoarcerea copiilor de la școală.

Cadrelor didactice le doresc să obțină rezultate bune în noul an școlar, să aibă parte de cât mai multe ore la clasă, să poată transmită cât mai multe informații copiilor, inclusiv dragostea pentru învățătură. “ a declarant primarul Radu Vasile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.