Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Modelul Răzvad: Școli și grădinițe în scenariul galben și pregătite cu tot strictul necesar

Autor:

Data: 10 septembrie 2020, 14:42

  •  
  •  
  •  

Autoritățile locale din Răzvad s-au pregătit temeinic  pentru scenariul galben în care cei mai mulți elevi și preșcolari se vor întoarce în bănci, de luni, 14 septembrie 2020.

Din 14 septembrie, vor reveni în clase toți preșcolarii, elevii din învățământul primar și cei din clasele a VIII-a.

Vor reveni prin rotație, și elevii din celelalte clase de gimnaziu. Potrivit primarului Emanuel Spătaru  în clase s-a asigurat distanța necesară, s-au stabilit ore pentru aerisire și dezinfecție.

Modelul gândit de autoritățile răzvădene împreună cu unitățile școlare, presupune și stabilirea circuitelor de intrare, așteptare și ieșire încă din curtea școlii, un centru de evaluare și circuite separate în interior. Au fost asigurate și materialele sanitare: măști și dezinfectant.

Veștile bune nu se opresc aici, de luni, școlarii din Valea Voievozilor  vor învăța într-o școală modernă, reabilitată la standarde europene.

 Mai mult, tradiția se păstrează pentru al patrulea an consecutiv, toţi elevii răzvădeni, dar şi preşcolarii, vor primi pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei Răzvad, respectiv câte un set de rechizite şcolare.

Autoritățile locale din Răzvad s-au pregătit temeinic  pentru scenariul galben în care cei mai mulți elevi și preșcolari se vor întoarce în bănci, de luni

Administrația de la Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban, are pregătit și planul B.

Dacă situația o va impune  să se treacă la învățământul online, toți școlarii  au tablete dar și cadrele didactice. Admnistrația de Răzvad  a fost prima din județ care a anunțat că din cauza pandemiei suspendă activitățile cultural –astistice de zilele comunei, iar banii prevăzuți pentru această sărbătoare i-a alocat pe tablete pentru toți elevii școlilor de pe teritoriul comunei Răzvad. 316 tablete au ajuns la toți școlarii din Răzvad.

Nu în ultimul rând, edilul Emanuel Spătaru le-a urat şcolarilor şi preşcolarilor un an şcolar plin de realizări, multă sănătate și putere de muncă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.