Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Problemele producătorilor din Lungulețu preluate pe agenda priorităților lui Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița

Autor:

Data: 9 septembrie 2020, 18:13

  •  
  •  
  •  

Deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița își continuă  vizitele electorale în județ.

A fost în comuna Lungulețu, unde a stat de vorbă cu producătorii din localitate, a aflat care sunt nevoile lor urgente, dar a prezentat și două soluții rapide pentru a le veni în sprijin:

A venit vremea ca lucrurile să se miște mult mai repede într-una dintre cele mai recunoscute zone agricole din țară. Am stat de vorbă, astăzi, cu producătorii din localitate, am aflat care sunt nevoile lor urgente, dar am prezentat și două soluții rapide pentru a le veni în sprijin. Prima este construirea unei fabrici de amidon care să preia surplusul de cartofi. Aceasta îi va ajuta pe oamenii din Lungulețu să-și valorifice, în totalitate, culturile din timpul anului.

O altă problemă ridicată a fost și cea a lipsei spațiilor de depozitare și sortare a legumelor. Alături de candidatul PSD la primăria comunei Lungulețu, Ionuț Lăscaie, am stabilit de comun acord cu agricultorii din zonă ca, în cel mai scurt timp, să se identifice numărul de producători, astfel încât spațiul de depozitare să acopere cât mai mult din producția oamenilor.Foarte importantă a fost însă reacția oamenilor din piața de legume Lungulețu. Le mulțumesc pentru susținere și îi asigur că, din 27 septembrie, partenerul principal în dezvoltarea comunei lor va fi Consiliul Judeţean Dâmboviţa”, a afirmat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și candidatul  pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița,CMF: 21200019

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.