Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul Gabriel Dănuț Sandu a implementat rețeta de succes pentru a livra voineștenilor, servicii de apă și de canalizare la cel mai mic preț din județ

Autor:

Data: 9 septembrie 2020, 9:15

  •  
  •  
  •  

Primarul Gabriel Dănuț Sandu este INDEPENDENT de politică, DEPENDENT de voineșteni.

A făcut  și face administraţie performantă,  s-a dedicat și se va dedica oamenilor și comunităţii. De 12 ani de zile primarul Gabriel Dănuţ Sandu, acum, candidat independent  pentru un nou mandat de edil în comuna Voinești,  a  fost și este omul   care a pus mare accent pe unitate şi conlucrare între autorităţi şi cetăţean.

Gabriel Dănuţ Sandu  sau Gambă, așa cum îl știu voineșteni, a crezut că poate schimba imaginea satului românesc și a fost șansa lui de a schimba comunitatea și de a-i face pe oameni fericiți.

Atunci când îți pasă de oameni, orice este posibil! Și astăzi, comuna Voinești a devenit comuna care arată ca afară, fiecare gospodărie având apă și canal la un preț foarte mic, gaze, asfalt, școli și grădinițe moderne.

Așa cum am spus, la ora actuală, la nivelul județului  Dâmbovița,   cea mai ieftină apă este furnizată la robinetele locuitorilor din Voinești: 2,90 de lei pentru fiecare metru cub de apă înregistrat de contoare. Locuitorii din  Voinești  sunt la nivel de județ  de asemenea, în topul celor care plătesc cel mai mic preţ pentru serviciul  de canalizare, 1,50 lei pentru fiecare metru cub.

Primarul Gabriel Dănuț Sandu este singurul om din Dâmbovița care  a avut  curajul să găsească și să implementeze rețeta de succes pentru a livra populației servicii de apă și de canalizare la cel mai mic preț din județ, comparativ cu prețul practicat de alte societăți, locuitorilor din celelalte comune dâmbovițene.

 Furnizarea serviciilor de apă și canal la tarife reduse  către voineșteni ,   a fost o prioritate pentru Gabriel Dănuț Sandu, gândită și implementată astfel încât  să nu fie o povară pentru locuitori. Asta înseamnă  administrație în folosul cetățeanului.

Voineștenii sunt mulțumiți! Nici nu au cum să fie altfel. Plătesc cel mai mic preț din Dâmbovița la apă și canalizare. Vin și plătesc la timp și nu există datornici la aceste utilități.

Cu proiecte și viziune, poți transforma  o comunitate într-un loc unde se poate trăi normal, frumos și european.

La Voinești, am învățat și că oamenii sunt adevărata valoare. Doar într-o echipă poți realiza proiectele pe care ți le propui.  Primarul Gabriel Dănuț  Sandu este de părere că în tot ceea ce faci este important să ai viziune, să faci lucrurile cu profesionalism, să muncești cu dedicare și să ai curaj și încredere că nu există „nu pot”.

Primarul comunei Voinești, Gabriel Dănuț Sandu  a intrat în cursa pentru un nou mandat de edil, însă din postura de INDEPENDENT.

Material realizat la comanda candidatului independent, Gabriel Dănuț Sandu,CMF:24200272

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.