Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În Piața “Mihai Viteazul” din Târgoviște a avut loc Concertul de muzică clasică cu invitați speciali Felicia Filip și Gheorghe Zamfir

Autor:

Data: 7 septembrie 2020, 11:48

  •  
  •  
  •  

Cea de-a doua zi a Zilelor Cetății Târgoviște a  găzduit Concertul de muzică clasică cu invitați speciali Felicia Filip și Gheorghe Zamfir . Evenimentul a avut loc în Piața “Mihai Viteazul” din Târgoviște.

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, prezent la eveniment a transmis un gând târgoviștenilor:
Este un moment aniversar! Zilele Cetății de anul acesta se desfășoară sub semnul acestei pandemii, dar nu am vrut să treacă acest an fără a sărbători, în limitele legii, și iată că o putem face foarte frumos și foarte emoționant.


Vreau să îi mulțumesc maestrului Daniel Jinga pentru concertele pe care le coordonează la Târgoviște, reprezintă adevărate repere în peisajul cultural târgoviștean și știu că în spatele oricărei asemenea reprezentații este foarte multă muncă.


Vreau să vă doresc un singur lucru: să fiți sănătoși! Este cel mai important, cred că asta ne dorim cu toții, iar în viitor, la ediția din 2021, purtatul măștii să rămână numai o amintire
. “

Astăzi, la Teatrul de Vară, de la ora 19:00  veți putea asculta Orchestra Albeșteanu – bariton Marius Nine și solist Valentin Albeșteanu, iar de la ora 20:00 va avea loc un concert de muzică de film, cu Orchestra simfonică de tineret Andante.

Pe 8 septembrie, de Sfânta Maria, spectacolele de la Târgoviște vor aduce în prim plan romanța și folclorul:
18:00 – Concert „Comori ale Romanței” – interpretează Alina Mavrodin Vasiliu, Cristina Dan, Nicoleta Vasile, Daiana Berbec, Bogdan Hrestic, Yuriy Tsiple Yura, Mihail Vlădăreanu și Grupul “Dorulețul“ al Catedralei mitropolitane din Târgoviște, acompaniament pian Stelian Apostol – Locație: Muzeul ”Casa Romanței

19:00 – Spectacol folcloric „De drag, Mărie, de drag!” – organizat de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița – Locație: Teatrul de vară (Parcul Chindia)

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.